TOKAT / ZİLE - Atiye Bekir Dinçerler İlkokulu

Etiket Sonuçları: Zile Atiye Bekir Dinçerler İlkokulu Satranç

May

20-21 Mayıs tarihlerinde Tokat'ta yapılan GENÇLİK HAFTASI SATRANÇ TURNUVASINA 8 yaş altı kategorisinde öğrencimiz Ömer AKDİŞ ,Feyza TÜZÜN,Mehmet Tuna GÜLAPOĞLU ,

10 yaş altı kategorisinde ise Elif GÜLAPOĞLU ve Ahmet Çınar TOPÇU katılım sağlamışlardır.

Turnuvada 8 yaş altı kategorisinde Ömer AKDİŞ il 2.si

10 yaş altı kategorisinde ise Elif GÜLAPOĞLU il 2.si olmuştur.  Öğrencilerimize turnuvaya katılımlarından,başarılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca ailelerine ve Erdem SARIKOCA öğretmenimize de  ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

25-26 Mart 2023'de 'Okul Sporları' kapsamında düzenlenen, Tokat okullar arası satranç takım turnuvasına okulumuz ;Minikler A kategorisinde: Elif GÜLAPOĞLU,Ahmet Çınar TOPÇU,Kerem BAŞSEVİNÇ ve Efe Taha DURAN isimli öğrencilerimiz katıldılar. Turnuvada 26 takım arasından 9. oldular.Minikler B kategorisinden ; Ömer AKDİŞ, Feyza TÜZÜN, Kerem Recep ZENGİN ,Halil Kerem AKGÜL ve Beren BAŞ isimli öğrencilerimiz katıldılar. Minikler B kategorisi öğrencilerimiz turnuvada derece yapıp 4. olarak kupa ve madalya aldılar.

Tüm öğrencilerimizi tebrik eder, takım antrenörü Erdem SARIKOCA öğretmenizimize,öğrenci velilerimize de  ilgi, alaka  ve de desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

10-11 Aralık 2022 tarihlerinde Tokat Bedestenlioğlu Çok Amaçlı Spor Salonu'nda 98 sporcunun katıldığı Tokat Küçükler (7-8 yaş) İl Birinciliği Satranç Turnuvası'na katılan okulumuz 2/C sınıfı öğrencisi Ömer AKDİŞ  turnuvada il birincisi olmuştur. Öğrencimizi, ailesini ve emeği geçen öğretmenlerimizi  tebrik ederiz.

Ekm

Ders dışı egzersiz çalışması 'Satranç' kursumuz Abbas Dilek ve Erdem Sarıkoca rehberliğinde başladı.