TOKAT / ZİLE - Atiye Bekir Dinçerler İlkokulu

"Math İs Everywhere With Stem "

Atiye Bekir Dinçerler İlkokulu 1C sınıfı  öğrencileri, öğretmenleri Gülay Baykal ile beraber  "Math İs Everywhere With Stem " projesi çalışmalarına başladı. STEAM ; Bilim, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematikten oluşan çocukların 21. Yüzyıl becerilerini geliştirmelerini sağlayacak disiplinler arası bir yaklaşımdır. Bu yaklaşımları öğrencilere en güzel şekilde sunmak amacıyla; projemiz öğrencilerin hayatı deneyerek ve keşfederek öğrenmelerine olanak sunacak şekilde planlanmıştır 5 ülke ve 21 proje ortağı tarafından uürütülecek olan bu projenin amacı, Matematik temalı STEAM aktiviteleri ile öğrencilerin özgüven algısını geliştirmektir. Her ay planlanan Steam aktiviteleri ile çocuklarda doğa sevgisini ve algısını arttıracağına inanıyor , çocukların planlayarak, yaparak, yaşayarak, üreterek, eğlenerek öğrenmelerini hedefliyoruz. Öğrencilerimize ve proje ortaklarımıza başarılar diliyoruz.

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 03.01.2024 15:28 - Görüntülenme: 80