TOKAT / ZİLE - Atiye Bekir Dinçerler İlkokulu

Ara

TOKAT'TA YAPILAN İL GENELİ SANTRANÇ TURNUVASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERİMİZE ÖDÜLLERİ TAKDİM EDİLDİ

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü konulu resim yarışmasında il 1.si olan öğrencimiz 4/C sınıfından Eda Zeynep Semiz'i tebrik ederek ödüllendirdik.

Okul logomuz Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından tescillendi.

Haz

Sene Sonu Yemeğimiz. Okul Aile Birliği Başkanımız İbrahim Ceyhan'a güzel jesti için teşekkür ederiz. Katılım sağlayan yönetim kurulu üyeleri ile tüm öğretmenlerimize teşekkürler.Okul Müdürümüz tarafından,Başkana okulumuza katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı karnelerin verilmesi ile sona erdi.Herkese iyi tatiller.

Haz

2-D sınıfımız sene sonu gösterisi.Emekleri için Şahin Tosun öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haz

Hem ders yaptılar hem eğlendiler.Emekleri için velilerimiz Cemile DÖNGEL,Mediha AKBAŞ ve Aslıhan GÜNEY'e teşekkür ederiz.

Haz

Trafik Pistinde 4-A sınıfımızla uygulamalı ders yaptık.

Haz

Sene sonu pikniğimizi tüm sınıfların katılımı ile yaptık.

Haz

4.sınıflarımız Fevzi Çakmak Ortaokulu sene sonu sergisini ziyaret etti.Misafirperverliği için Fevzi Çakmak Ortaokuluna teşekkür ederiz.

May

20-21 Mayıs tarihlerinde Tokat'ta yapılan GENÇLİK HAFTASI SATRANÇ TURNUVASINA 8 yaş altı kategorisinde öğrencimiz Ömer AKDİŞ ,Feyza TÜZÜN,Mehmet Tuna GÜLAPOĞLU ,

10 yaş altı kategorisinde ise Elif GÜLAPOĞLU ve Ahmet Çınar TOPÇU katılım sağlamışlardır.

Turnuvada 8 yaş altı kategorisinde Ömer AKDİŞ il 2.si

10 yaş altı kategorisinde ise Elif GÜLAPOĞLU il 2.si olmuştur.  Öğrencilerimize turnuvaya katılımlarından,başarılarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca ailelerine ve Erdem SARIKOCA öğretmenimize de  ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.

May

4-C sınıfımızdan,Zile Fen Lisesi Futur Classroom Lab ( Geleceğin Sınıfı)na ziyaret.Gülay Baykal öğretmenimize teşekkür ederiz

May

Tema gönüllülerimiz Tema Parkında çeşitli etkinlikler yaptılar.Adnan Gerdan öğretmenimize teşekkür ederiz.

May

1-E sınıfımız okuma bayramı gecesi düzenledi.Asude Gökçe Aksoy öğretmenimize emekleri için teşekkür ederiz.

May

Sağlıklı Dişler Sağlıklı Gelecek projesi kapsamında 3.sınıflarımıza diş fırçası seti dağıtımı yapıldı.